Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontit, ammattitaidolla tehtynä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liiketiloihin ym kattavasti Lappeenrannassa ja lähialueilla.

Selvitä omakotitalon lämpöverkkoremontin hinta helposti laskurilla!

Ammattilaisen tekemät lämpöverkkoremontit Lappeenrannassa

Teemme lämpöverkkoremontit tehokkaasti ja näppärästi pintavetona ympäri Lappeenrannan sekä lähialueilla kuten Savitaipale, Luumäki, Ylämaa, Imatra, Ruokolahti, Taipalsaari ja Saimaanharju. Asiantuntemus sekä hyvä asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asia, tarjoammekin aina työllemme kattavan takuun jonka lisäksi tehdas antaa asentamillemme putkistoille omat takuunsa. 

Lämpöverkkoremontti voi kulkea myös nimillä patteriputkien vaihto tai patteriremontti. Kyseessä on aina kuitenkin sama asia jossa kohteessa kulkevat lämpöputket ja tarpeen mukaan myös lämpöpatterit uusitaan. Kun tarvitset lämpöverkkoremonttia ota meihin yhteyttä ja autamme!

 • Lämpöverkkoremontti tehdään avaimet käteen -periaattella pinta-asennuksena
 • Rakenteita ei tarvitse purkaa! Voit asua kotonasi koko remontin ajan
 • Kattava takuu sekä työlle että putkistoille

Jos tilanne on päässyt jo akuutiksi ja putkesi vuotavat, soita meille!

Patteriverkoston saneeraus kannattaa tehdä ajoissa

Lämmitysputkien yleinen käyttöikä on noin 25-30 vuotta. Tämän jälkeen riski putken hajoamiselle ja tästä johtuvalle vesivahingolle kasvaa huomattavasti. 

Tyypillisesti putkistot kulkevat talon rakenteiden sisäpuolella jolloin pienien vuotojen havaitseminen on vaikeaa ellei jopa mahdotonta silmämääräisesti. Putkistojen heikentyneeseen kuntoon ei näin ollen puututa ajoissa ja mahdollinen riski vahingolle kasvaa. Tämän vuoksi lämpöverkkoremontissa lämmitysputket vedetään pintavetona jonka etuna on mm. mahdollisten vuotojen havaitseminen ajoissa. 

Ammattilaisen pintavetona asentamat putkistot saadaan huomaamattomasti osaksi kotia. Usein uusittaessa lämmitysputkistoja uusitaan samalla myös lämpöpatterit. Uusitun lämmitysverkoston myötä päästään nauttimaan huolettomasta lämmityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Kuinka kauan patteriremontti kestää?

Patteriremontti on usein nopea toimenpide jonka aikana voidaan asua kotona normaalisti. Mm. kohteen koosta, pattereiden määrästä sekä kerrosten lukumäärästä riippuen remontti on pääsääntöisesti valmis alle viikossa.

Lämmitysverkoston asentaminen pintavetona mahdollistaa tehokkaat asennukset sillä rakenteita ei tarvitse purkaa ja vanhat putket voidaan jättää seinien sisään tyhjennettyinä ja tulpattuina.

Maalämpö

Milloin lämpöverkkoremontti on ajankohtainen?

Lämmitysverkoston saneeraus on ajankohtainen jos jokin seuraavista pitää paikkansa:

 

 • Talosi lämpöverkko on rakennettu ennen 1990-lukua eli putkistot ovat yli 30 vuotiaita, putkia ei ole vaihdettu tai ne kulkevat rakenteiden sisällä
 • Putket vuotavat tai huomaat kosteusvaurioita seinissä tai lattialla
 • Lämmitysverkosto ei palvele enää tarpeitanne
 • Olet huolestunut putkien kunnosta ja toivot asiantuntijan arviota
 • Ennakoimalla säästät – ennakoiden tehty remontti on halvempaa kuin vahingon korjaaminen

Lämpöverkkoremontin hinta 

Voit arvioida lämpöverkkoremontin hintaa täyttämällä helpon laskurimme jonka perusteella voimme tehdä tarjouksen.

Patteriremontin hintaan vaikuttaa pääsääntöisesti eniten putkiston pituus. Putkiston pituutta voidaan arvioida mm. seuraavilla tekijöillä:

 • Kerrosten määrä
 • Uusittavien pattereiden määrä tai pattereiden määrä ylipäätään
 • Talon koko

Täytä laskurimme jolloin voimme antaa sinulle arvion putkiremontin hinnasta!

Saako lämpöverkkoremontista kotitalousvähennystä?

Lämpöverkkoremontista saa kotitalousvähennystä. Voit hyödyntää kotitalousvähennystä 40% työn osuudesta. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta. Asiantuntijamme auttavat myös mielellään mahdollisissa kysymyksissä!

Maalämpö

Miksi valita Putkiasia?

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Kokeneet työntekijämme ja aina työhön sisältyvä takuu takaavat onnistuneet asennukset. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan lämpöverkkonne sekä muut putkistot kuntoon!

Lämpöverkkoremonttien lisäksi teemme kattavasti myös muita LVI-töitä

 • LVI-huollot
 • Lämpö-, vesi- ja ilmastointityöt
 • Kaukolämpölaitteet
 • Kylpyhuoneremontit
 • Maalämpö
 • Ilma-vesilämpöpumput
 • Kerrostalojen ja rivitaloyhtiöiden LVI-työt ja huollot

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä! Saat tiskiltä sitovan tarjouksen jo odottaessasi!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.