Huoneistoremontti Lappeenranta ja lähialueet

Paikallinen ammattilainen Putkiasia tekee ammattitaitoiset huoneistoremontit Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa. 

Luotettavat ja laadukkaat huoneistoremontit paikalliselta ammattilaiselta

Tarjoamme niin pienet kuin suuret huoneistoremontit Lappeenrannassa ja lähialueilla. Olipa tarpeesi yhden huoneen uudistaminen tai kokonaisvaltainen koko asunnon muokkaaminen olemme täällä sinua varten. Remontoimme tarpeen mukaan jokaisen huoneen pinnat lattiasta kattoon.

Teemme huoneistoremontit kattavasti Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella.

 Miksi valita Putkiasia huoneistoremonttiin

Paikalliset koulutetut rakentajamme tekevät työnsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa – meillä hommat eivät jää roikkumaan. Tämä lupaus on ytimessä kaikessa mitä teemme.

Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua koko huoneistoremontin ajan!

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Toteutamme huoneistoremontin alusta loppuun avaimet käteen periaatteella!
 • Paikallinen asiantuntemus: Tunnemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen ja tarpeet. Olemme paikallinen yritys, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus Etelä-Karjalan alueelta.
 • Kustannussäästöt kaikkien remonttipalveluiden ollessa saman katon alla: Meiltä löytyy saman katon alta osaamista niin remontoinnista kuin LVI-puolen asioista. Tämän ansiosta pystymme tekemään mahdollisimman hyvän tarjouksen koko huoneistoremontista.
 • Ammattitaitoinen tiimi: Tiimimme koostuu rakennusalan ammattilaisista.
 • Asiakastyytyväisyys: Sitoudumme tarjoamaan parasta palvelua ja takaamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.
 • Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman, että tingimme laadusta tai turvallisuudesta.

Huoneistoremontin toteutus avaimet käteen

Meiltä saat huoneistoremontin halutessasi avaimet käteen menetelmällä. Hankimme materiaalit, hoidamme remontin ja siivoamme jälkemme sekä tarjoamme mielellämme suunnitteluapua yhteistyökumppaneidemme avulla. Voit toki hankkia materiaalit myös itse ja me hoidamme työn osuuden, olemme joustava paikallinen kumppani jolta löytyy kattavat remontoinnin palvelut saman katon alta. 

Mitä huoneistoremontti sisältää?

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti sisältää kylpyhuoneen, keittiön sekä kaikkien muiden huoneiden pintojen remontoinnin. Huoneistoremontin avulla kodin pinnat saadaan uusittua kerralla kuntoon ja muutettua tarvittaessa kodin ulkoasua isollakin kädellä. 

  Ota meihin yhteyttä ja kysymme kyllä tarvittavat kysymykset, sinun ei tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia vaan sen takia ammattilaisemme ovat auttamassa.

  Annamme mielellämme reilun sekä rehdin tarjouksen joka ei sido sinua mihinkään. Jos hyväksyt tarjouksemme, käärimme hihat ja ryhdymme hommiin!

  saunaremontti

  Vankkaa paikallista osaamista

  Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Teemme huoneistoremontit samalla ammattitaidoilla kuin meidät jo tunnetaan LVI-palveluiden puolelta. Kun etsit paikallista ja osaavaa huoneistoremontoijaa Etelä-Karjalan alueella pyydä meiltä tarjous, soita tai tule käymään paikan päällä ja läpikäydään tarpeenne!

  Huoneistoremonttien lisäksi teemme kattavasti myös muita remontteja

  • Uudisrakentamisen palvelut toimitiloista autotalleihin sekä muihin toteutuksiin
  • Sisäilmakorjaukset
  • Kattavasti muut kodin, taloyhtiön tai yrityksen remontit ja uudisrakennukset
  • Monipuoliset LVI-palvelut

  Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

  Pyydä tarjous

  Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.