Lämminvesivaraaja – myynti, asennus ja huolto 

Myymme, asennamme ja huollamme lämminvesivaraajat Lappeenrannan alueella sekä lähialueilla. 

Asiantuntevaa lämminvesivaraajien asennusta 

Paikallinen ja luotettava Putkiasia myy Jäspin ja Niben Haato lämminvesivaraajat sekä asennamme ja huollamme eri lämminvesivaraajia kattavasti Etelä-Karjalan alueella. Asennamme ja huollamme lämminvesivaraajat mm. seuraavilla alueilla: Lappeenranta, Savitaipale, Luumäki, Ylämaa, Imatra, Ruokolahti, Taipalsaari ja Saimaanharju. Kysy tarvittaessa myös muualle! 

Asennamme lämminvesivaraajat jokaiseen kohteeseen

Lämminvesivaraaja, boileri tai vedenlämmitin – kutsutpa sitä millä nimellä vain, niin saat kyseisen meiltä asennuksen kera. Asennamme lämminvesivaraajat mökille, kotiin, pystyyn, vaakaan, lauteiden alle tai miten ikinä tarvitset, jos kohteesi sijaitsee Etelä-Karjalan alueella tai välittömässä läheisyydessä. Vaihdamme vanhan tilalle uuden, huollamme tarpeen mukaan jo asennettuja lämminvesivaraajia sekä myymme uudet lämminvesivaraajat asennuksen kera.

Maalämpö

Lämminvesivaraaja käyttötarkoituksen mukaan

Valittaessa lämminvesivaraaja on syytä kiinnittää erityistä huomiota sen kokoon. On syytä arvioida kuinka monta vedenkäyttäjää kohteessa on ja varmistua siitä, että lämminvesivaraaja on riittävän kokoinen haluttuun kohteeseen. Kukaan ei halua että lämmin vesi loppuu kesken päivän. 

Jos lämminvesivaraajaa ollaan hankkimassa vain osan vuodesta käytössä olevalle mökille, voi pienempi varaaja olla tällöin oikea valinta. Voit aina myös tiedustella oikean kokoista lämminvesivaraajaa meiltä ja autamme mielellämme valinnassa. 

Myymme ja asennamme kaiken kokoiset lämminvesivaraajat olivat nämä sitten pieniä 30l, hieman suurempia 100l tai suuria 300l lämminvesivaraajia.

Kuinka valita oikean kokoinen lämminvesivaraaja

Jokainen tilanne on erilainen ja ihmisten vedenkäyttö on aina tilanteesta riippuvaa. Tässä kuitenkin suuntaa antavia esimerkkejä eri kokoisten varaajien riittävyydestä.

  • 60 l – yksi aikuinen, sis. käsienpesuallas ja suihku
  • 100 – 160 l – kaksi aikuista, sis. käsienpesuallas ja suihku
  • 160 – 220 l – kolme käyttäjää, sis. käsienpesuallas ja suihku
  • 220 -300 l – neljä käyttäjää, sis. käsienpesuallas, suihku ja kylpyamme
  • 400l ja suuremmat – viisi-kuusi käyttäjää, sis. käsienpesuallas, suihku ja kylpyamme

Karkeasti voidaan arvioida, että lämminvesivaraajasta saadaan esimerkiksi suihkuun sopivaa noin 40 asteen lämpöistä vettä noin kaksi kertaa säiliön koon verran. 

Voit myös aina tiedustella meiltä sopivan kokoista lämminvesivaraajaa.

Maalämpö

Miksi valita Putkiasia?

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Kokeneet työntekijämme ja aina työhön sisältyvä takuu takaavat onnistuneet asennukset. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan sinullekin uusi lämminvesivaraaja tai vanhan huolto. 

Lämminvesivaraajien asennusten lisäksi suoritamme kattavasti myös muita LVI-töitä

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä! Saat tiskiltä sitovan tarjouksen jo odottaessasi!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.