Kylpyhuoneremontti Lappeenranta ja lähialueet

Putkiasia tekee asiantuntevat kylpyhuoneremontit Lappeenrannassa ja lähialueilla. Meiltä saat unelmiesi kylpyhuoneen materiaalien hankinnasta toteukseen asti!

Kylpyhuoneremontti avaimet käteen

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania kylpyhuoneremonttiisi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja kylpyhuoneremontteihin, sisältäen kaiken materiaalihankinnoista itse remonttiin ja siivoukseen asti. Teemme kylpyhuoneremontit kattavasti Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Miksi valita Putkiasia kylpyhuoneremonttiisi?

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Autamme materiaalien valinnassa ja hankinnassa, ja toteutamme remontin alusta loppuun saakka.
 • Kustannussäästöt kaikkien remonttipalveluiden ollessa saman katon alla: Meiltä löytyy saman katon alta osaamista niin remontoinnista kuin LVI-puolen asioista. Tämän ansiosta pystymme tekemään mahdollisimman hyvän tarjouksen koko remontista.
 • Helppous: Kaiken osaamisen ollessa saman katon alla on kommunikointi ja yhteydenpito aina helppoa.
 • Paikallinen osaaminen: Tunnemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen ja tarpeet. Olemme paikallinen yritys, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus Etelä-Karjalan alueelta.
 • Yhteistyökumppanit suunnittelussa: Jos tarvitset apua suunnittelussa, meillä on laaja verkosto luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka auttavat unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelussa.

Maalämpö

Kylpyhuoneremontin kulku

 1. Konsultaatio ja suunnittelu: Käymme kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi, tarjoamme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa asiantuntija-apua suunnittelussa.
 2. Materiaalien valinta: Autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit remonttiisi, olipa kyseessä laatat, kalusteet tai muut tarvikkeet.
 3. Toteutus: Ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat remontin huolellisesti ja sovitussa aikataulussa aina suojauksesta ja purkamisesta, laatoitukseen, saumaukseen sekä siivoukseen asti.
 4. Viimeistely ja tarkastus: Varmistamme, että kaikki on valmista ja vastaa odotuksiasi.

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme myös sauna- ja kodinhoitohuoneremontit 

Usein kylpyhuoneremontin yhteydessä remontoidaan myös muita tiloja kuten sauna sekä kodinhoitohuone. Kerro meille tarpeesi ja läpikäydään yhdessä remontin laajuus sekä kokonaisuus. 

Meiltä onnistuvat koko huoneiston kattavat huoneistoremontit kuin yksittäiset tai yhdessä tehtävät kylpyhuoneremontit, saunaremontit tai kodinhoitohuoneremontit.

saunaremontti

Vankkaa paikallista osaamista

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Kokeneet työntekijämme takaavat onnistuneet kylpyhuoneremontit. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan sinullekin unelmiesi kylpyhuone. 

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme kattavasti myös muita remontteja

 • Saunaremontit
 • Kodinhoitohuoneremontit
 • Kokonaiset huoneistoremontit
 • Pienemmät pintaremontit
 • Linjasaneeraukset
 • Uudisrakentamisen palvelut toimitiloista autotalleihin sekä muihin toteutuksiin
 • Sisäilmakorjaukset
 • Kattavasti muut kodin, taloyhtiön tai yrityksen remontit ja uudisrakennukset
 • Monipuoliset LVI-palvelut

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.