Saunaremontti Lappeenranta ja lähialueet

Putkiasia tekee asiantuntevat saunaremontit Lappeenrannassa ja lähialueilla. Meiltä saat unelmiesi saunan suunnittelusta ja materiaalien kuten lauteiden hankinnasta toteukseen asti!

Saunaremontti avaimet käteen

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania saunaremonttiisi? Kaipaako sauna pientä pintaremonttia tai kokonaisen uudistuksen? Olet oikeassa paikassa! Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja saunaremontteihin, sisältäen kaiken materiaalihankinnoista itse remonttiin ja siivoukseen asti. Teemme saunaremontit kattavasti Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Miksi valita meidät saunaremonttiisi

Kun suunnittelet saunaremonttia Etelä-Karjalan alueella, on tärkeää valita kumppani, joka ymmärtää paitsi rakentamisen taidon, myös suomalaisen saunakulttuurin ja tietää paikalliset tavat. Paikalliset koulutetut rakentajamme tekevät työnsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa – meillä hommat eivät jää roikkumaan. Tämä lupaus on ytimessä kaikessa mitä teemme.

Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua niin pienissä pintaremonteissa kuin laajamittaisissa muutostöissä.

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Autamme materiaalien valinnassa ja hankinnassa, ja toteutamme remontin alusta loppuun saakka.
 • Kustannussäästöt kaikkien remonttipalveluiden ollessa saman katon alla: Meiltä löytyy saman katon alta osaamista niin remontoinnista kuin LVI-puolen asioista. Tämän ansiosta pystymme tekemään mahdollisimman hyvän tarjouksen koko saunaremontista.
 • Helppous: Kaiken osaamisen ollessa saman katon alla on kommunikointi ja yhteydenpito aina helppoa.
 • Paikallinen osaaminen: Tunnemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen ja tarpeet. Olemme paikallinen yritys, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus Etelä-Karjalan alueelta.
 • Yhteistyökumppanit suunnittelussa: Jos tarvitset apua suunnittelussa, meillä on laaja verkosto luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka auttavat unelmiesi saunan suunnittelussa.

Maalämpö

Saunaremontin kulku

Saunaremontti alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Keskustelemme kanssasi toiveistasi ja tarpeistasi, jotta voimme luoda saunan, joka vastaa juuri sinun unelmiasi. Olipa kyseessä sitten moderni tai perinteinen sauna, meillä on asiantuntemusta ja kokemusta niiden toteuttamiseen.

 

 1. Konsultaatio ja suunnittelu: Käymme kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi, tarjoamme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa asiantuntija-apua suunnittelussa.
 2. Materiaalien valinta: Autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit remonttiisi, olipa kyseessä laatat, lauteet, kiukaat tai muut tarvikkeet.
 3. Toteutus: Ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat remontin huolellisesti ja sovitussa aikataulussa aina suojauksesta ja purkamisesta, laatoitukseen, lauteiden asennukseen sekä siivoukseen asti.
 4. Viimeistely ja tarkastus: Varmistamme, että kaikki on valmista ja vastaa odotuksiasi.

Saunaremonttien lisäksi teemme myös kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit 

Usein saunaremontin yhteydessä remontoidaan myös muita tiloja kuten kylpyhuone sekä kodinhoitohuone. Kerro meille tarpeesi ja läpikäydään yhdessä remontin laajuus sekä kokonaisuus. 

Meiltä onnistuvat koko huoneiston kattavat huoneistoremontit kuin yksittäiset tai yhdessä tehtävät kylpyhuoneremontit, saunaremontit tai kodinhoitohuoneremontit.

saunaremontti

Vankkaa paikallista osaamista

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Kokeneet työntekijämme takaavat onnistuneet saunaremontit. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan sinullekin unelmiesi sauna. 

Saunaremonttien lisäksi teemme kattavasti myös muita remontteja

 • Kylpyhuoneremontit
 • Kodinhoitohuoneremontit
 • Kokonaiset huoneistoremontit
 • Pienemmät pintaremontit
 • Linjasaneeraukset
 • Uudisrakentamisen palvelut toimitiloista autotalleihin sekä muihin toteutuksiin
 • Sisäilmakorjaukset
 • Kattavasti muut kodin, taloyhtiön tai yrityksen remontit ja uudisrakennukset
 • Monipuoliset LVI-palvelut

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.