Maalämpöpumppu asennettuna 

Oletko harkinnut öljylämmityksen tai sähkölämmityksen vaihtoa? Oletko rakentamassa uutta ja etsit lämmitysjärjestelmää? Haluaisitko säästää lämmityskustannuksissa ja nauttia huolettomasta lämmityksestä pitkälle tulevaisuuteen? Siinä tapauksessa maalämpö voi olla oikea valinta juuri sinulle.

Asiantuntevaa maalämpöpumppujen asennusta 

Paikallinen ja luotettava Putkiasia myy, asentaa ja huoltaa Oilon maalämpömpöpumput kattavasti Etelä-Karjalan alueella avaimet käteen periaatteella yksityisille ja yrityksille. Asennamme ja huollamme maalämpöpumput mm. seuraavilla alueilla: Lappeenranta, Savitaipale, Luumäki, Ylämaa, Imatra, Ruokolahti, Taipalsaari ja Saimaanharju. Kysy tarvittaessa myös muualle! Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto joka tarjoaa erittäin edullista lämmitystä vuoden ympäri. Tutustu lisää ja ota yhteyttä.

Miksi valita maalämpö? 

Maalämmön avulla tuotettu lämmitysenergia on erittäin kustannustehokasta. Lisäksi maalämpö on täysin uusiutuvaa energiaa ja näin ekologinen vaihtoehto. Tarpeiden mukaan maalämpö voidaan myös yhdistää muihin lämmitysmuotoihin, joka luo siitä joustavan vaihtoehdon pitkälle tulevaisuuteen. 

Maalämmön avulla voidaan saavuttaa parhaimmillaan jopa 80% säästö lämmityskustannuksissa. Itse alkuinvestointi on useimmiten viisinumeroinen, mutta säästö saadaan kerättyä vuosien kuluessa lämmityskustannuksien huomattavan pienentymisen myötä. Halvempien lämmityskustannuksien lisäksi maalämpö nostaa kiinteistön arvoa, joka osaltaan edistää investoinnin kannattavuutta.

Maalämpö

Mikä maalämpö?

Maalämpö on ekologinen, uusiutuva ja kustannustehokas lämmitysmuoto, jolla hyödynnetään maaperään varastoitunutta auringon energiaa. Maalämmön avulla voidaan lämmittää talven pakkasilla ja viilentää kuumina kesäpäivinä olipa kyseessä omakotitalo, mökki, rivitalo tai muu kiinteistö.

Maalämpö kerätään maaperästä joko vaakavetona muutaman metrin syvyydestä laajalta alueelta tai poraamalla lämpökaivo syvälle maahan. Lämmönkeruuputkistoissa kiertävä lämmönkeruuneste kulkee poratuissa putkistoissa ja kerää maan lämpöä itseensä. Lämmönkeruuneste puolestaan lämmittää talon vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä kulkevan veden ja näin lämmittää rakennuksen sekä käyttöveden.

Minne maalämpö voidaan asentaa?

Maalämmön avulla voidaan korvata vesikiertoisen lämmityksen lämmöntuottaja vaihtamalla lämmöntuottojärjestelmä maalämpöön. Jos maalämpöä halutaan käyttää suorasähkölämmitteisessä talossa, tulee ensin asentaa vesikiertoinen lämmitys.

Maalämmön vaatiman lämmönkeruuputkiston asennusmahdollisuus tulee selvittää ennen asennusta. Tähän vaikuttavat mm. maaperän laatu sekä mahdolliset pohjavesialueet. Ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme mahdollisissa kysymyksissä!

Maalämpöpumpun hinta 

Maalämpöpumpun ja maalämmön hinta riippuu mm. seuraavista tekijöistä:

 • Rakennuksen koko ja lämmitettävien neliöiden määrä
 • Asukkaiden määrä 
 • Nykyinen energiankulutus
 • Maaperän rakenne ja muu ympäristö
 • Sähkötöiden tarve
 • Nykyisen lämmitysjärjestelmän purkutyö

Voit aina kysyä meiltä paikkansapitävää tarjousta. Näin pystymme räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Huomioithan myös kotitalousvähennyksen sekä muut mahdolliset avustukset esimerkiksi öljylämmityksestä luovuttaessa. Kotitalousvähennyksen voit aina hyödyntää maalämpöpumpun asennuskuluissa. Lue lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta. Lisätietoja energia-avustuksesta ARA:n sivuilta. Asiantuntijamme auttavat aina mielellään mahdollisissa kysymyksissä!

Maalämpö

Miksi valita Putkiasia?

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Kokeneet työntekijämme ja aina työhön sisältyvä takuu takaavat onnistuneet asennukset. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan sinullekin kustannustehokas maalämpöjärjestelmä. 

Maalämpöpumppujen asennuksien lisäksi suoritamme kattavasti myös muita LVI-töitä

 • LVI-huollot
 • Lämpö-, vesi- ja ilmastointityöt
 • Ilma-vesilämpöpumput
 • Kaukolämpölaitteet
 • Kylpyhuoneremontit
 • Kerrostalojen ja rivitaloyhtiöiden LVI-työt ja huollot

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä! Saat tiskiltä sitovan tarjouksen jo odottaessasi!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.