Uudisrakentaminen Lappeenranta ja lähialueet

Putkiasia rakentaa omakotitalot, piharakennukset, mökit ja muut vapaa-ajan asunnot, rakennusten lisäsiivet, liikerakennukset ja teollisuusrakennukset.

Monipuoliset uudisrakentamisen palvelut

Olemme Lappeenrannassa ja lähialueilla toimiva, kokenut, paikallinen ja asiakaslähtöinen uudisrakentamisen asiantuntija. Toteutamme kaikki uudisrakentamisen työt ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Meiltä löytyy rakennusprojektin toteutuksen lisäksi myös suunnitteluun ja LVI-töihin liittyvä osaaminen.


Rakennamme esimerkiksi omakotitalot, piharakennukset, mökit ja muut vapaa-ajan asunnot, toimitilat, rakennusten lisäsiivet, liikerakennukset ja teollisuusrakennukset. Uudisrakentamisen palveluitamme voi ostaa osaurakkana tai kokonaisurakkana.
Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Uudisrakentamisen palvelut ovat saatavilla kattavasti Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella.

Miksi valita meidät kohteesi rakentajaksi

Paikalliset koulutetut rakentajamme tekevät työnsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa – meillä hommat eivät jää roikkumaan. Tämä lupaus on ytimessä kaikessa mitä teemme.

Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua eri kokoisten rakennusprojektien parissa.

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme uudisrakentamisen erinäiset palvelut kattavasti saman katon alta!
 • Kustannussäästöt monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta: Meiltä löytyy saman katon alta osaamista niin rakentamisesta kuin LVI-puolen asioista. Tämän ansiosta pystymme yhdistämään myös LVI-työt saman katon alta yhteen tarjoukseen.
 • Helppous: Kaiken osaamisen ollessa saman katon alla on kommunikointi ja yhteydenpito helppoa vain yhden kanavan kautta. 
 • Paikallinen asiantuntemus: Tunnemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen ja tarpeet. Olemme paikallinen yritys, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus Etelä-Karjalan alueelta.
 • Ammattitaitoinen tiimi: Tiimimme koostuu rakennusalan ammattilaisista, jotka omaavat kattavasti kokemusta erinäisistä rakennusprojekteista.
 • Asiakastyytyväisyys: Sitoudumme tarjoamaan parasta palvelua ja takaamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

  Rakennamme niin autotallit, omakotitalot kuin toimistotilat

  Rakennamme monipuolisesti erinäiset uudisrakennukset ympäri Etelä-Karjalan. Olipa kyseessä unelmasi toiveidesi mukaisesta omakotitalosta, autotallin rakentaminen pihalle, pienempi osaurakka tai suurempi teollisuusrakennuksen rakentaminen alusta loppuun niin ota meihin yhteyttä!

  Meiltä saat myös suunnittelupalvelua sekä LVI-puolen työt helposti saman katon alta!

   saunaremontti

   Vahvaa paikallista osaamista

   Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Tarjoamme uudisrakentamisen palvelut samalla ammattitaidoilla kuin meidät jo tunnetaan LVI-palveluiden puolelta. Kun etsit paikallista ja osaavaa uudisrakentajaa Etelä-Karjalan alueella pyydä meiltä tarjous, soita tai tule käymään paikan päällä ja läpikäydään tarpeenne!

   Uudisrakentamisen lisäksi tarjoamme kattavasti remonttipalveluita

   • Sisäilmakorjaukset
   • Kattavasti muut kodin, taloyhtiön tai yrityksen remontit ja uudisrakennukset
   • Monipuoliset LVI-palvelut

   Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

   Pyydä tarjous

   Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.