Rakentamispalvelut

Onko mielessä sauna– tai kylpyhuoneremontti? Kaipaako katto remonttia? Etsitkö luotettavaa rakennusliikettä Lappenrannassa tai lähialueilla? Putkiasia on nyt myös rakennusliike, joka toteuttaa unelmasi remontit ja uudisrakentamisen palvelut pienestä suureen toiveidesi mukaan.

Rakentamisen ja remontoinnin palvelut

Putkiasia toimii nyt myös rakennusliikkeenä Lappeenrannassa ja lähialueilla! Meiltä saat mm:

Miksi valita Putkiasian rakennusliike?

Koulutetut rakentajamme tekevät työnsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa – meillä hommat eivät jää roikkumaan. Emme ole pelkästään rakennusliike, vaan tarjoamme myös kaiken kattavat LVI-palvelut saman katon alta. Näin pystymme tekemään mahdollisimman hyvän tarjouksen kokonaisurakasta. Lisäksi yhteydenpito ja vastuukysymykset helpottuvat, sillä kaikki tapahtuu nyt saman katon alla ja saat meihin aina yhteyden. Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina niin pieniin kuin suurempiin urakoihin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä kun kaipaat rakentamisen tai remontoinnin palveluita Lappeenrannassa tai lähialueilla!

HUOLEHDI TALOSTASI

Korjausrakentaminen ja saneeraus

Kaikki rakennukset kaipaavat aika ajoin laajaa korjausrakentamista. Tästä huolehdittaessa taataan asukkaiden viihtyvyys, rakennuksen turvallisuus ja terveellisyys sekä pitkäikäisyys. Teemme tavanomaisten korjausrakentamisten lisäksi sisäilmakorjauksia ja linjasaneerauksia. Kauttamme saat kattavasti erilaisia rakentamispalveluita, jotka haluttaessa teemme myös niin sanotulla avaimet käteen -periaatteella. Teemme saneerausta niin yksityisille kuin yrityksillekin.

TYÖT SOVITUSSA AIKATAULUSSA

Rakennetaanko jotain uutta?

Toteutamme kaikki uudisrakentamisen työt ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Meiltä löytyy rakennusprojektin toteutuksen lisäksi myös suunnitteluun ja LVI-töihin liittyvä osaaminen.
Rakennamme esimerkiksi omakotitalot, piharakennukset, mökit ja muut vapaa-ajan asunnot, rakennusten lisäsiivet, liikerakennukset ja teollisuusrakennukset. Uudisrakentamisen palveluitamme voi ostaa osaurakkana tai kokonaisurakkana.

PÄIVITYSTÄ ILMEESEEN

Pintaremonttia vailla?

Kaipaatko kotiin tai liiketilaan vain pientä pintapäivitystä, vai onko suunnitelmissasi pintojen kokonaisvaltainen uudistus? Teemme kaikki tarvittavat korjaus- ja remonttityöt kustannustehokkaasti, ammattitaidolla, avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.