Rakentamispalvelut

Onko mielessä sauna tai kylpyhuoneremontti? Toteutamme erilaiset remontit toiveidesi mukaan.

HUOLEHDI TALOSTASI

Korjausrakentaminen ja saneeraus

Kaikki rakennukset kaipaavat aika ajoin laajaa korjausrakentamista. Tästä huolehdittaessa taataan asukkaiden viihtyvyys, rakennuksen turvallisuus ja terveellisyys sekä pitkäikäisyys. Teemme tavanomaisten korjausrakentamisten lisäksi sisäilmakorjauksia ja linjasaneerauksia. Kauttamme saat kattavasti erilaisia rakentamispalveluita, jotka haluttaessa teemme myös niin sanotulla avaimet käteen -periaatteella. Teemme saneerausta niin yksityisille kuin yrityksillekin.

TYÖT SOVITUSSA AIKATAULUSSA

Rakennetaanko jotain uutta?

Toteutamme kaikki uudisrakentamisen työt ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Meiltä löytyy rakennusprojektin toteutuksen lisäksi myös suunnitteluun ja LVI-töihin liittyvä osaaminen.
Rakennamme esimerkiksi omakotitalot, piharakennukset, mökit ja muut vapaa-ajan asunnot, rakennusten lisäsiivet, liikerakennukset ja teollisuusrakennukset. Uudisrakentamisen palveluitamme voi ostaa osaurakkana tai kokonaisurakkana.

PÄIVITYSTÄ ILMEESEEN

Pintaremonttia vailla?

Kaipaatko kotiin tai liiketilaan vain pientä pintapäivitystä, vai onko suunnitelmissasi pintojen kokonaisvaltainen uudistus? Teemme kaikki tarvittavat korjaus- ja remonttityöt kustannustehokkaasti, ammattitaidolla, avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.