Kattoremontti Lappeenranta ja lähialueet

Paikallinen ammattilainen Putkiasia tekee ammattitaitoiset kattoremontit Lappeenrannassa ja lähialueilla. 

Luotettavat ja laadukkaat kattoremontit paikalliselta ammattilaiselta

Olemme Lappeenrannassa ja lähialueilla toimiva, kokenut, paikallinen ja asiakaslähtöinen kattoremonttien asiantuntija. Tarjoamme kattavat kattoremonttipalvelut, jotka takaavat turvallisuuden ja mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa. Teemme monipuolisesti eri kattotöitä eri materiaaleille kattavalla kokemuksella. Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Teemme kattoremontit kattavasti Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella mm. omakotitaloihin, rivitaloille ja yrityksille.

Miksi valita meidät kattoremonttiisi

Paikalliset koulutetut rakentajamme tekevät työnsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa – meillä hommat eivät jää roikkumaan. Tämä lupaus on ytimessä kaikessa mitä teemme.

Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua eri kokoisten kattojen remonteissa ympäri vuoden – myös talvella!

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Toteutamme kattoremontin alusta loppuun avaimet käteen periaatteella!
 • Paikallinen asiantuntemus: Tunnemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen ja tarpeet. Olemme paikallinen yritys, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus Etelä-Karjalan alueelta.
 • Laadukkaat materiaalit: Käytämme ainoastaan testattuja ja luotettavia materiaaleja, jotka takaavat katon pitkän iän.
 • Ammattitaitoinen tiimi: Meillä on kattavasti kokemusta erilaisista kattotöistä, ja tiimimme koostuu rakennusalan ammattilaisista.
 • Asiakastyytyväisyys: Sitoudumme tarjoamaan parasta palvelua ja takaamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.
 • Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman, että tingimme laadusta tai turvallisuudesta.

Milloin katto pitää remontoida?

Mikään katto ei kestä ikuisesti ja kattoremontti tulee varmasti ajankohtaiseksi ajan kuluessa tai viimeistään veden valuessa sisälle. 

Ennakoimalla on mahdollista säästää kattoremontin kustannuksissa, sillä katolta sisään päässyt vesi voi aiheuttaa erinäisiä vaurioita katon rakenteissa. Pelkästään iän perusteella voi olla vaikea arvioida kattoremontin tarvetta. Oikein ylläpidettynä katto voi kestää lukuisia vuosikymmeniä ellei jopa pidempäänkin. Jos katossa huomataan silmämääräisesti selkeitä puutteita on tällöin usein jo aika kattoremontille.

Tässä muutamia esimerkkejä millä arvioida kattoremontin tarvetta:

Vauriot ja vuodot: Mikäli havaitset katon vuotavan, se on selvä merkki tarpeesta korjaukselle. Vesivuodot voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja rakenteille ja sisätiloille. 

Puutteellinen eristys tai ilmanvaihto: Jos katon eristys tai ilmanvaihto on riittämätöntä, se voi johtaa lämpöhukkaan ja kosteusongelmiin. Tämä voi näkyä lisääntyneinä lämmityskustannuksina.

Vaurioituneet tai puuttuvat kattotiilet tai -palat: Sääolosuhteet kuten myrskyt, tuuli, lumi ja jää voivat vahingoittaa kattomateriaaleja. Vaurioituneet tai puuttuvat kattotiilet tai -palat ovat merkki siitä, että katto vaatii huomiota.

Energiataloudellisuuden parantaminen: Nykyaikaiset kattomateriaalit ja -ratkaisut voivat parantaa kodin energiatehokkuutta.

Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta vaihtelee monien tekijöiden perusteella, ja siksi on vaikea antaa tarkkaa hintaa ilman yksityiskohtaisia tietoja kohteesta. Hinta riippuu mm: 

 • Katon pinta-alasta ja muodosta: Suuremmat katot maksavat luonnollisesti enemmän remontoida. Lisäksi monimutkaiset kattorakenteet, kuten monitasoiset tai jyrkät katot, voivat nostaa kustannuksia.
 • Katon materiaalista: Katemariaalien hinnat vaihtelevat materiaalista riippuen. 
 • Vanhan katon purkutarpeesta: Vanhan katon purkamisen tarve ja sen laajuus vaikuttavat hintaan. Jos vanha kate on poistettava, se lisää työn määrää ja siten kustannuksia.
 • sekä monesta muusta tekijästä

Ota meihin yhteyttä ja kysymme kyllä tarvittavat kysymykset, sinun ei tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia vaan sen takia ammattilaisemme ovat auttamassa.

Annamme mielellämme reilun sekä rehdin tarjouksen joka ei sido sinua mihinkään. Jos hyväksyt tarjouksemme, käärimme hihat ja ryhdymme hommiin!

saunaremontti

Vankkaa paikallista osaamista

Pitkät perinteet omaava putkiremontti ja saneeraus Putkiasia on toiminut Lappeenrannasta käsin jo vuodesta 1988 lähtien. Arvoihimme kuuluvat laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltainen palvelu. Teemme kattoremontit samalla ammattitaidoilla kuin meidät jo tunnetaan LVI-palveluiden puolelta. Kun etsit paikallista ja osaavaa kattoremontoijaa Etelä-Karjalan alueella pyydä meiltä tarjous, soita tai tule käymään paikan päällä ja läpikäydään tarpeenne!

Kattoremonttien lisäksi teemme kattavasti myös muita remontteja

 • Uudisrakentamisen palvelut toimitiloista autotalleihin sekä muihin toteutuksiin
 • Sisäilmakorjaukset
 • Kattavasti muut kodin, taloyhtiön tai yrityksen remontit ja uudisrakennukset
 • Monipuoliset LVI-palvelut

Pyydä tarjous suoraan verkossa tarjouspyyntölomakkeella, soita tai tule käymään paikan päällä!

Pyydä tarjous

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi oheisella lomakkeella. Täytä tarvittavat tiedot ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän sisällä.