Lämpöpumppu Nibe Split Box 8 S-Sarja Vilp R32

Osasto:

Kuvaus

lma-vesilämpö

Ilma-vesilämpö on lämmitysmuoto, jossa ulkoilmasta kerätään auringon tuottamaa energiaa sekä kodin että käyttöveden lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas vaihtoehto lämmitykseen ja viilennykseen tiloissa, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Vesilämpöpumpun avulla sisätilojen lämpötila saadaan miellyttävän tasaiseksi. Ilmavesilämpöpumppujärjestelmään tarvitaan lämpöpumppu, sisäyksikkö ja lisälämpö. Lisälämpöä tarvitaan kovimmilla pakkasilla pumppujärjestelmän tueksi.

NIBE SPLIT BOX 8 -ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä

NIBE SPLIT BOX 8 on moderni ja tehokas ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä. Lämpöpumppujärjestelmä on helposti asennettava, valmis kokonaisuus omakoti- ja rivitalojen uudisrakentamiseen ja saneeraukseen sekä vapaa-ajan asuntoihin. Lämmitysjärjestelmään kuuluu invertterikäyttöinen NIBE AMS 10 sekä käyttövesivaraajalla varustettu sisäyksikkö NIBE VVM 320. Ilma-vesilämpöjärjestelmä hyödyntää split-tekniikkaa eli lämpöpumppu ja sisäyksikkö liittyvät toisiinsa Splitbox-yksiköllä. Kylmäaine kiertää Splitbox-yksikön ja lämpöpumpun välillä.

NIBE AMS 10 ilma-vesilämpöjärjestelmän lämpöpumppu

NIBE AMS 10 on invertteritoiminen ilma-vesilämpöpumppu, joka toimii ulkoyksikkönä lämmitysjärjestelmässä. Tehokas ilma-vesilämpöpumppu tuottaa lämpöä tarpeen mukaan jopa -20 °C pakkasessa. Hankalimpia lämmitysolosuhteita helpottamaan lämpöpumppuun on saatavilla lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta varmistetaan.

NIBE VVM S320 ilma-vesilämpöjärjestelmän sisäyksikkö

NIBE VVM S320 -sisäyksikkö toimii yhdessä NIBE ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön kanssa muodostaen tehokkaan ja käytännöllisen lämmitysjärjestelmän. Yksinään VVM S320 toimii sähkökattilana. NIBE ilma-vesilämpöjärjestelmän sisäyksikössä on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, paisuntasäiliö ja kiertovesipumput. Vesi-ilmalämpöpumpun sisäyksikkö huomioi sääennusteen ja ohjaa pumpun lämmöntuotantoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan luoden näin täydellisen sisälämpötilan. Sisäyksikössä on vakiona Tehovahti ja siihen voi liittää lisävarusteina muun muassa ilmanvaihdon ja viilennyksen.

NIBE S-sarjan ohjaus myUplink-sovelluksella

NIBE S-sarjan ohjaus on käyttäjäystävällinen ja sitä voi käyttää joko langattomasti tai kosketusnäytöltä. Sisäänrakennetun WiFi:n avulla lämmitysjärjestelmän valvominen ja ohjaus toimii kätevästi älypuhelimella tai tabletilla NIBE:n oman myUplink-sovelluksen kanssa. MyUplink-sovelluksella lämpöpumppujärjestelmän toiminnasta saa helposti ja nopeasti tilannekatsauksen reaaliaikaisesti. Sovelluksen perustasolla pumppujärjestelmää voi valvoa ja Premium-tasolla hallita etäohjauksella.

NIBE Smart Price Adaptation on lämpöpumppujärjestelmän älykäs ominaisuus, joka on suunniteltu pienentämään sähkölaskua. Lämpöpumpulle välitetään myUplink-sovelluksella Nord Pool Spot -sähköpörssistä sähkön tuntihinnat seuraavalle päivälle. Tämän tiedon avulla lämmitysjärjestelmä optimoi lämmityksen.

NIBE AMS 10-8

  • korkeus: 774 mm
  • leveys: 968 mm
  • syvyys: 340 mm

NIBE VVM S320

  • korkeus: 1800 mm
  • leveys: 600 mm
  • syvyys: 615 mm
  • nettopaino: 123 kg
  • lämminvesikapasiteetti 40°C: 230 l
  • sähkövastuksen teho: 9 kW

Laite soveltuu kiinteistöihin, joiden kokoluokka n. 120-170m2

Tarjous sisältää:

-Ilma-vesilämpöpumppu Nibe Split box 8 KW asennuksen

-Putkikytkennät laitetilassa lämpö- ja vesijohtoihin.

-Käyttöönotto ja opastus.

-Lämmitysjärjestelmän ilmauksen käyttöönoton yhteydessä

Tarjous ei sisällä:

-Rakennus-, Asbesti- tai sähköteknisiätöitä

-Lämmitysjärjestelmän täyttöä- tai ilmausta takuuaikana 

-Sähkönsyötön uusintaa lämmönjakohuoneeseen

Huomioitavaa:

-Toimitusaika Sopimuksen mukaan

-2 vuoden tarviketakuu.

-Asennustakuu 1 vuosi.

-Lämmitysjärjestelmän ilmaus takuuaikana ei kuulu takuuseen.

-Lämpöpumppu toimii (-15) – (-20) asteen pakkasiin asti, jonka jälkeen järjestelmä toimii sähköllä.

Suosittelemme myös lisäksi takuuajan huoltoa.

-Takuuajan huoltosopimus 150,- (sis. laitteen tarkastuksen 1ker/vuosi). Takuuajan tarkastukset 300,-

KOTITALOUSVÄHENNYKSEN ENIMMÄISMÄÄRÄÄ KOROTETAAN

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärää ja vähennettävää prosenttiosuutta kustannuksista korotetaan. Muutos koskee kotitalous-, hoiva- tai hoitotyön perusteella myönnettävää kotitalousvähennystä vuosina 2022 ja 2023 sekä öljylämmityksestä luopumista vuosina 2022–2027.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärää korotetaan 2 250 eurosta 3 500 euroon. Vähennettävää prosenttiosuutta kustannuksista korotetaan työkorvausten osalta 40 prosentista 60 prosenttiin ja palkkojen osalta 15 prosentista 30 prosenttiin.

Öljylämmityksestä luopumisella tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla rakennuskohtainen öljylämmitysjärjestelmä poistetaan ja tilalle korvaavaksi lämmitysjärjestelmäksi asennetaan muu kuin fossiilisia polttoaineita käyttävä rakennuskohtainen lämmitysjärjestelmä.

Muiden kotitalousvähennykseen oikeuttavien töiden osalta kotitalousvähennys säilyy ennallaan.

Kotitalousvähennystä laskettaessa vähennetään ensin muiden töiden kuin korotetun enimmäismäärän piirissä olevien töiden perusteella myönnettävä vähennys. Vähentämisjärjestyksellä on merkitystä tilanteissa, joissa vähentämättä jäänyt määrä vähennetään verovelvollisen puolison verotuksessa. Vähentämisjärjestyksen johdosta puolisot voivat saada maksimaalisen hyödyn kotitalousvähennyksestä

Tekniset tiedot